Brasserie Sandz

Brasserie Sandz in Julianadorp is gevestigd in het hoofdgebouw van Landal Greenparks Ooghduyne dat ook ons is ingericht.
De brasserie ligt vlakbij de zee en moest daarom de uitstraling van een gezellige beachclub krijgen.
 
We hebben veel gebruik gemaakt van mooie pure materialen, zoals de stoelen van touw, de bamboe lampen en de "verweerde" Louvre-deurtjes aan de muur
Anne Cruiming

De inrichting

In het hoofdgebouw van Landal Ooghduyne zit ook nog een bowlingbaan, een zwembad, een klein winkeltje en een grote speelruimte voor de kinderen op de eerste verdieping.
De brasserie wordt de hele dag druk bezocht door alle gasten van het Landal Park maar ook door mensen uit de buurt. De inrichting moest daarom voor een breed publiek aantrekkelijk zijn en de uitstraling hebben van een sfeervolle "beach-club". 
Samen met OT design hebben we een optimaal resultaat bereikt in kwaliteit en in gastbeleving. We zijn zeer tevreden over de samenwerking waarin de kennis van beide partijen goed van pas kwam: mijn kennis van de gast en de markt en de kennis van OT design op het gebied van markt, trends en producten.
dhr. A. Peulen, parkmanager Landal Ooghduyne